Dagbok
←Tillbaks


Jag är tjock.

Jag skriver manus till den flygande mattan två. Upptäcker att jag är tjock. Alltså inte fysiskt, utan jag har för mycket material till varje program. Varför måste programmet vara 28 minuter? Kan jag inte få hålla på och sjunga allsång i en timme? Innan jag började undrade några om jag verkligen skulle kunna hitta 50 nya barnfavoriter att sjunga, eller om jag skulle ta med ett antal favoriter i repris från säsong 1? Nu sitter jag med 70 nya välarrade sjukt bra barnlåtar och måste stryka, stryka, stryka. ”Kill your darlings” är det västa uttrycket jag vet.

Kostymprov med stylisten Nicola är avklarade och jag kommer definitivt få trivas även denna säsong. Fick förresten höra från en gammal barndomsvän att jag en gång i tiden sagt något som hon numera använder själv: ”Varför glittra lite när man kan glittra mycket?” Det tycker jag var bra sagt av mig själv, och jag tänker fortsätta min tillvaro efter den devisen.

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *