Dagbok
←Tillbaks


Jag lämnar in!

Deadline för slutmanus! Inlämnat, klart! Och i sista stund (typ igår) fick vi in de två sista gästartisterna också. Det är inte så lätt som man kanske tror att få in artister till vårt fina program. Även om jag och många barnfamiljer med mig tycker att mattan är värsta bästa lördagsunderhållningen så är det ”bara barnprogram” i mångas ögon. Det innebär att man inte prioriterar barnpubliken och kanske väljer att tacka nej för andra mer eftertraktade uppdrag. Men för mig som lever mitt i det är det ju uppenbart att barnen är en jättestor viktig del av en artists publik, det är ju de som är framtidens musik-köpare vilket kanske tål att tänkas på om de ska ha en längre karriär än året ut.. Så om ni undrar varför 7 av 10 artister på mattan är Melodifestivaldeltagare så är det inte ett medvetet val, utan det beror alltså på att vi inte får några andra att komma. Vi hade gärna serverat barnen en något bredare repertoar , men har alltså inte fått in några andra artister. Så puss och kram alla proffsiga trevliga smarta melodifestivalartister. Ni vet var hjärtat ska finnas.

Hur som helst , manusen är inlämnade, tiderna ihopräknade , prator och musik till minsta sekund planerade. Nu år jag in i nästa fas: vrålpluggga sångtexter och musik.

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *