Dagbok
←Tillbaks


400 barn väntar medan jag sminkar mig.

Den flygande mattan- turnén har haft premiär!

Jodå det gick bra, lite  blåsigt bara..ögonen rann, sminket rann och jag såg tydligen så fruktansvärd ut att  vi fick bryta och 400 barn fick vänta på min omsminkning… Annars satte vi nog ett himla bra program! Ja, eller… jag har faktiskt ingen aning. Nu är det kväll och jag är helt slut, det känns ” lite” motigt att sätta sig och plugga in manusen för morgondagen. Det här är verkligen hemligt, men jag orkar inte , jag tittar istället på talang med min familj och får leva med detta faktum imorgon, att jag valt skitteve framför att lära mig manus.

Amy Diamond var i alla fall där och Lena Helenius fixade en sån här snygg nacke…

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *