Dagbok
←Tillbaks


Poppitopp = Poppiflopp

Program två i Botkyrka idag! Superproffset Nina Hjelmqvist var med och sjöng Abbamedley och gjorde min dag extra trevlig och glad! Phuiii: Den mest hatade texten att lära in:” Pop opp i topp” är förbi! Sweet! Jag vet inte hur många timmar jag har ägnat åt att försöka få in den texten i skallen. Men faktum kvarstår: det är inte meningen att man ska kunna den, inte ens original-artisterna kunde, det är en duett där de sjöng varannan vers. Inte varje ! Men nu är den gjort och jag har kastat texten dit solen inte skiner.
Första helgen avklarad, vi är på G!

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>