Dagbok
←Tillbaks


Peace and love

20110629-131712.jpg
Train of thoughts från turnébussen: Nu är vi på väg till peace and love festivalen i Borlänge. Först ska vi prod- repa i två dagar i Svärdsjö. Varför just Svärdsjö undrar du , jo för att våra fantastiska ljud/ljus gäng bor där och det är dags att vi kommer till dem. På fredag 1 juli spelar vi Superhjältekonserten på Peace and love. Undrar om jag minns ett jota av manus? Det visar sig… Nu sjungs det i bussen. Det ekar. En gigantisk buss för 5 personer.. Vi får väl plocka upp några liftare på vägen .

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>