Dagbok
←Tillbaks


Supersnällasilversaras dräkt brinner upp!

Just nu sitter jag i en lyxig turnébuss på väg mot Sandviken. Vi har bara tre föreställningar kvar av ”Superhjältekonserten”, och det känns lite underligt. Är detta slutet för Supersnällasilversara? Är det sista gången jag kliver i silverdräkten? Ska jag aldrig mer förvandlas till Sunkis? Jag och Henrik har förvisso tagit farväl av hjältarna ett antal gånger redan – för att ett tag senare kliva i kostymerna igen. Minns nån att hjältarna ”fick varandra” 2006? Vi hade fått veta att serien skulle läggas ner för gott och vi tiggde till oss ett ”sista avsnitt”. Stålhenrik ” fick det äntligen sagt” och de pussades i månens sken. Sen… ett halvår senare: Oooouuups!…Det skulle visst bli julkalender… Men herregu’ tänkte vi, de kan ju inte va ihop i 24 avsnitt, hur skulle det se ut? Ja, det var då vi kom på lösningen med att göra dem till pensionärer, för att då slapp vi berätta om småbarnsåren. Ja, och nu är vi där igen: vi har lyckats med att göra dem på scen och föreställningen kommer att vara sedd av ungefär 45 000 människor om ett par dagar. Vi kommer att ha skrivit autografer i sammanlagt 45 timmar. Då får man väl vara nöjd. Hur som helst: nu återstår Sandviken, Kil och Lidköping, sen säger vi adjö och bränner upp dräkterna. Eller nåt.

Skrivet i kategorin Okategoriserade | 1 Kommentar

One Response to Supersnällasilversaras dräkt brinner upp!

  1. Emelie Brandt says:

    ni får inte sluta med serien… jag borde egenteligen ha ´´växt upp´´ tillräkligt mycket för att inte gilla serien längre, men jag såg et avsnitt för ungefär ett halvår sen och märkte att jag saknade det så mycket att jag måste se massa avsnitt, jag är 13 år och vill så gärna se några avsnitt, och att serien fortsätter, och jag gör nästan vad som hälst för att träffa er i era dräkter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *