Dagbok
←Tillbaks


Barnkammarboken på Göta Lejon!

Barnkammarboken rep

Nu repar jag för fullt inför konserten den 26 november , ”Kom vi sjunger barnkammarboken” på Göta lejon.  Härliga ensemblen heter Daniel, Ida, Paula och Mats. De är helt grymma!!  Jag har massor av text att plugga in till på lördag…och eftersom det här är en hemlig dagbok kan jag berätta att det känns lite grötigt i skallen just nu…Men bra att lära sig lite nya låtar.   Nassim al Fakir och Amy Diamond är också med , och regissören Mikael Kallin lovar publiken att de ska få veta saker om oss som ingen annan visste ….  så hoppas vi får mycket publik på lördag!  Kan du inte komma nu så gråt inte för mycket för det, vi spelar igen i vår.

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *