Dagbok
←Tillbaks


Jag -en stalker

Några undrar hur det kommer sig att jag orkar  sitta i en timme efter varje föreställning  och signera autografer och krama diverse barn. Här är hemligheten: Jag har egna barn och förstår precis hur stort det kan att får möta någon man sett på teve. Här är en bild på mig när jag själv jagar en bild och en autograf åt min dotter , av hennes idol Jesper Rönndahl. Det blev succé så det var värt att vara en stalker för några minuter. (Förresten , en tanke… om jag kramar och tar bild med ca 1000 barn på en månads turné…vad är oddsen att jag slipper hårlöss? 🙂

Skrivet i kategorin Okategoriserade | 2 Kommentarer

2 Responses to Jag -en stalker

 1. Precis så är det ju! Härligt att du tänker så.
  Upptäckte precis att ni ska komma till skövde på lördag och vilken lycka jag kände då, tänka att till min 6åring kunna ge denna upplevelse. Hon som sen hon var 2 år haft Sara som sin stora idol och otaliga gånger frågat hur man kan komma till bolibompa o träffa sara??
  En stackars mamma svarar bara att det är väldigt långt bort och svårt.

  Hoppas och tror att det kommer bli en härlig show för min 6åring och 4åring som oxå gillar er!
  (och hoppas oxå att det kommer finnas chans att träffa på dig efter föreställningen för min Elvira, kameran åker iallafall med 😉 )

 2. Valpen says:

  Själv tillbringar jag timmar med barn dagligen. Antingen i den egna familjen eller andras.

  Barn är så underbara att de i mitt liv klassas som socker.

  Söta, goda, underbara ingredienser i livet och dåliga för sina tänder 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *