Dagbok


Choosing literature that is linked to them is vital because of their inspiration.

More information regarding the essay competition are available on the Ayn Rand Institute Web Site. Furthermore you are going to have direct communication through your article’s author. Writing competitions can be beneficial in many various situations. Writing a college application essay isn’t simple, these are only some beneficial hints and thoughts on the best method to assemble and write the really best composition possible. Continue reading

Skrivet i kategorin Uncategorized | Skriv en kommentar

Renovering pågår!

Min tillvaro kretsar så gott som alltid kring två saker: familjelogistiken och alla jobben. Men jag har fått en tredje sak att bry mig om, mig själv! Ha ha! Ja, jag har just nu en storsatsning på min eget välbefinnande, man skulle kunna säga att  renovering pågår. Till min hjälp har jag antagit en utmaning  i tidningen må bra. Gå gärna in på mabra.com och läs om min utmaning där! Inget socker- och jag ska lära mig att springa en mil. Så i vår när vi ses där ute på min turné så kommer jag kanske flåsa lite mindre i micken och hoppa lite högre på scenen. Hoppas vi ses!

Renovering pågår

Renovering pågår

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar

Jag -en stalker

Några undrar hur det kommer sig att jag orkar  sitta i en timme efter varje föreställning  och signera autografer och krama diverse barn. Här är hemligheten: Jag har egna barn och förstår precis hur stort det kan att får möta någon man sett på teve. Här är en bild på mig när jag själv jagar en bild och en autograf åt min dotter , av hennes idol Jesper Rönndahl. Det blev succé så det var värt att vara en stalker för några minuter. (Förresten , en tanke… om jag kramar och tar bild med ca 1000 barn på en månads turné…vad är oddsen att jag slipper hårlöss? 🙂

Skrivet i kategorin Okategoriserade | 2 Kommentarer

Barnkammarboken på Göta Lejon!

Barnkammarboken rep

Nu repar jag för fullt inför konserten den 26 november , ”Kom vi sjunger barnkammarboken” på Göta lejon.  Härliga ensemblen heter Daniel, Ida, Paula och Mats. De är helt grymma!!  Jag har massor av text att plugga in till på lördag…och eftersom det här är en hemlig dagbok kan jag berätta att det känns lite grötigt i skallen just nu…Men bra att lära sig lite nya låtar.   Nassim al Fakir och Amy Diamond är också med , och regissören Mikael Kallin lovar publiken att de ska få veta saker om oss som ingen annan visste ….  så hoppas vi får mycket publik på lördag!  Kan du inte komma nu så gråt inte för mycket för det, vi spelar igen i vår.

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar

Amy Diamond i Den flygande mattan

259 000 personer såg Amy Diamond gästa mig i Den flygande mattan i lördags! Hörde förresten någon kommentar om varför vi var i Botkyrka två gånger nu när vi skulle ut på turné. Jo – det kan jag skriva om här i min hemliga dagbok – det där har med pengar att göra: Vi var liksom tvungna att spela in två program på varje plats för att få det ekonomiskt hållbart. Sjukt mycket folk och grejer som måste flyttas runt vet ni. Kan berätta en hemlig grej till: De åtta kommande programmen innehåller ännu mer glada barn som sjunger , vilket såklart är själva vitsen med programmet. De två första programmen spelades in först (allt gjordes kronologiskt) och sen lärde vi oss massor. Vad tyckte du om mina kläder? Det är en gammal vintageklänning som vi klippte av nertill.

Skrivet i kategorin Okategoriserade | Skriv en kommentar