Detta händer nu

Just nu…  är jag programledare i Morgonshowen , Barnkanalens direktsända morgonprogram. Det är  väldigt roligt att borsta tänderna och klädrejsa tillsammans med era barn och se till att de kommer iväg till förskola och skola i tid! Så vi ses på torsdagar kl 7.00-9.30, och lördagar och söndagar  kl 7.00-10.00.

Aktuellt på tv:  Under hösten 2014 skrev jag manus till de 30 första avsnitten av nya Bolibompa med Draken , som hade premiär den 12 januari 2015. Den älskade Draken kom äntligen till liv! Välkomna in i hens trädgård och hus!

Musik: För ett par år sedan skrev jag låtarna till min första självbetitlade barnskiva , den heter DANSBARN och finns att lyssna på på Spotify. Full av mina egna låtar för alla minidiscon, partyn, och för små lyssnande tänkande underbara individer. Finns att köpa också, tex på  www.ginza.se

Vad jag gör när jag inte gör TV?  Jo då jobbar jag på True Stories AB. En konceptbyrå  där jag gör barn och famlje-koncept utöver det vanliga. För företag som tar barnen på allvar. Här är jag copywriter, konceptutvecklare, projektledare, eventproducent, manusförfattare och filmproducent. Med mera.